C.1. Ekonomika i organizacja w hotelarstwie i gastronomii
C.1. Ekonomika i organizacja w hotelarstwie i gastronomii_zał. 4
C.2. Historia i współczesne tendencje w hotelarstwie
C.2. Historia i współczesne tendencje w hotelarstwie_zał 4
C.3. Kuchnie narodowe i regionalne
C.3. Kuchnie narodowe i regionalne_zał. 4
C.4. Marketing usług hotelarskich i gastronomicznych
C.4. Marketing usług hotelarskich i gastronomicznych_zał. 4
C.5. Obsługa gości w hotelarstwie i gastronomii
C.5. Obsługa gości w hotelarstwie i gastronomii_zał. 4
C.6. Organizacja i technika pracy w hotelarstwie i gastronomii
C.6. Organizacja i technika pracy w hotelarstwie i gastronomii_zał. 4
C.7. Systemy informatyczne i rezerwacyjne w hotelarstwie
C.7. Systemy informatyczne i rezerwacyjne w hotelarstwie_zał 4
C.8. Technologia gastronomiczna
C.8. Technologia gastronomiczna_zał 4
C.9. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności
C.9. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności_zał. 4
C.10. Wykład fakultatywny – Serwowanie potraw oraz dekoracje w gastronomii hotelowej
C.10. Wykład fakultatywny – Serwowanie potraw oraz dekoracje w gastronomii hotelowej_zał. 4